We zijn zonder meer trots op het nieuwe parcours. Van 2017 hebben we geleerd van de weersomstandigheden. De storm voorafgaand aan het evenement deed geen goed. Tot 3x toe moest het parcours worden hersteld en aangepast wat helaas ten koste ging van de afstand.

Dit heeft er toe bijgedragen dat de Beach Battle 2018 een andere aanpak kent waarvan we zeker zijn dat het weer een geweldige ervaring zal worden!

Ambitieus als we zijn, zijn we nog druk in de weer met een paar ‘onmogelijke’ wensen waar te maken. Maar wat deze precies zijn, laten we in het midden. Wel kunnen we kwijt dat je start met een warming-up voor Hotel van Oranje, onder leiding van Robin van Vliet. De finish is daar ook.

Maak er een leuke dag uit van!

‘Van battle breakfast tot beach dinner’

Speciaal voor de Beach Battle blijven alle strandpaviljoens een week langer open. Hoe sportief is dat? ;-) Dat betekent dat je vóór en na de obstacle run kunt genieten van culinaire Noordwijkse gastvrijheid op het strand en natuurlijk ook op de boulevard.

Onze mascotte de Battle-meeuw Willis

Met je T-shirt ticket kun je je shirt ophalen bij het startbureau.
Je hebt keuze uit M – L of XL

Willis_los

Bestel het Beach Battle shirt

Onze Macotte Willis is een echte die hard. Hij weet van geen stoppen en zegt altijd: Waar een wil is, is een weg! Laat zien dat je uit hetzelfde hout bent gesneden en bestel het Beach Battle shirt vandaag nog voor € 15,00. Tijdens de Battle €19,95.

Battle_shirt

Meld je aan voor onze nieuwsbrief