Je schijft je in voor de Beach Battle als TEAM of PERSOONLIJK. Je bepaalt ter plekke hoe diep je wilt gaan. Je hebt de tijd van 10.00 uur tot 18.00 uur. Hiermee bepaal je dus zelf je eigen snelheid.

Willis_los

Obstacle run van 5 km

De hindernissen kom je tegen tijdens de 5 km run: Denk onder meer aan waterbakken, bandenbakken, tijgerbanen, bergen en dalen en nog veel meer…

Toegankelijk voor iedereen

De Beach Battle wordt van harte ondersteund door de Gemeente Noordwijk, op voorwaarde dat het een evenement is waar veel mensen aan mee kunnen doen. Jong, oud, afgetraind of lekker doorvoed, iedereen wint van zichzelf.

En dat voor maar €20,00 per persoon.

Leren doe je met vallen en opstaan

We doen er alles aan om van de Beach Battle een succes te maken. Het is de derde editie. Misschien ervaar je dingen die je anders zou willen zien. Maak van je hart geen moordkuil en deel het ons. Life is a Beach Battle. We leren met vallen en opstaan.

Strong Viking en Mud Masters

De Beach Battle is fan van Strong Viking en Mud Masters en wil hetzelfde bereiken op het strand van Noordwijk. Dat lukt niet in één jaar, maar met hardlopers die voorop willen lopen in onze strijd, gaat dat vast en zeker lukken.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief